Pi Coaching en Training

ieder z'n ieder

Dit doen wij


Iedereen in z'n kracht! 

Succesvol aan het werk met ASS

Pi training & coaching pakt het uniek aan. Er is geen standaard aanpak, want er zijn geen standaard mensen.
Al helemaal niet als je te maken krijg met autisme, op welke plek in het spectrum dan ook.

Maar je wilt en ja, je moet ook in actie komen. Als trainer, coach of welke hulp dan ook kunnen we nooit alles aanpakken samen.
Wij weten dat als geen ander. Waar we wel invloed op kunnen uitoefenen is wat ASS en werk met zich mee brengen.
Op dat stuk focussen we ons. Specifieke werk gerelateerde problematiek pakken we aan, oefenen en geven je het vertrouwen om je aan werk te denken en te handelen. Of je wel of niet werkt op dit moment, volg de workshop  en geef jezelf weer vertrouwen.


Keep Calm & accepteer

Meer rust en minder stress bij ASS

Mindfulness en ASS? Je hoofd zit al zo vol, waarom dan je mind nog voller maken. Nou, niet voller maar bewuster, en met bewust zijn krijg je controle, controle over rust en activiteit (of standby). Een aantal unieke oefeningen samen doen. De leegte te ervaren en de drukte te voelen wegvloeien. Wat een unieke beleving. Het zet zoveel zaken in gang. Gun het jezelf in deze workshop.

 


Ladies first

Vrouwen met autisme, een vloek en een zegen

Moet dat nou, een specifieke workshop voor vrouwen, dat is toch precies wat we niet willen, apart! 
Wij vinden van Wel, vrouwen verdienen specifieker en anders, omdat het anders is. Het pas recent dat de volledig andere impact van ASS op vrouwen wordt onderkend. Dat gaan we duiden en bieden handvatten waar je echt wat aan hebt en waarbij je voelt dat het beter past.
Kijk bij deze workshop.